Nylabone 100 % Hypoallergeen

Wist je dat honden last kunnen hebben van allergieën? Als jouw hond hier ook last van heeft, dan kan je niet alle soorten hondenvoeding en kluiven geven. De Nylabone Hypoallergene kluiven zijn hypoallergeen en daarom zeer geschikt voor honden met allergieën. Of gebruik de kluiven tijdens een eliminatie-dieet. Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, dat niet door het lichaam wordt opgenomen. 

Waar zijn Nylabone Hypoallergenen kluiven van gemaakt?

De 100% Hypo allergenen kuiven van Nylabone zijn speel en kauwproducten die gemaakt zijn van twee hoofdgrondstoffen, het zachte, maar uiterst taaie materiaal is polyurethaan. Het harde materiaal is een hoogwaardige 12 uur druk gelouterde Nylon. Bij de Hypoallergenen kluiven is geen dierlijk materiaal toegevoegd. De hypoallergenen kluiven hebben een heerlijke pindakaas smaak.

Is de pindakaassmaak niet schadelijk voor mijn hond?

Nee de Nylabone kluiven hebben een heerlijke pindakaassmaak waar geen xylitol is toegevoegd. Dit is erg schadelijk voor honden en zal bijvoorbeeld wel in een echte pot pindakaas kunnen zitten. We willen onze honden graag verwennen maar doe dit altijd met honden producten en niet met producten die gemaakt zijn voor mensen.

Waarom is een Nylabone hypoallergeen goed voor mijn hond? 

Door de heerlijke pindakaassmaak en zonder toevoegingen van dierlijke producten is dit product erg geschikt voor honden met een allergie, maar ook voor honden zonder allergie is dit een prima kluif. 

Pups en oudere honden met veel tandplak dienen het zachte materiaal te gebruiken, harde kauwers het harde materiaal en extreem harde kauwers hard materiaal van grote dikte. Heb je een hond met veel tandplak geef dan eerst het zachte materiaal ongeacht hun kauw capaciteit, om bloedingen van het tandvlees te beperken. Geef je pup voor en tijdens het wisselen de tanden altijd zacht/taai materiaal. Je hond dient een kluif te krijgen die hij net kan dragen, liever een Nylabone die te groot is dan te klein. Het op de verpakking aangegeven lichaamsgewicht is slechts een richtlijn. De  Nylabone producten zijn onverwoestbaar, mits de juist gekozen Nylabone aan de juiste hond wordt gegeven.

...Lees meer
Filters Filters
Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat S
-20%

Nylabone

Power Chew Pindakaas kluif maat S

Welke hond kan zich tegen lekkere pindakaas verzetten? Gemaakt van stevig, duurzaam nylon, het Power Chew Dura Chew Peanut Butter Chew Toy is gemaakt met krachtige kauwers in gedachten....
€9,95 €7,95
Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat M
-23%

Nylabone

Power Chew Pindakaas kluif maat M

Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat M geschikt voor volwassen honden tot ongeveer 16kg. Pindakaas is een onweerstaanbare smaak voor iedere hond....
€12,95 €9,95
Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat L
-6%

Nylabone

Power Chew Pindakaas kluif maat L

Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat L geschikt voor volwassen honden tot 23 kg....
€17,95 €16,95

Nylabone

Power Chew Pindakaas kluif maat XL

Nylabone Power Chew Pindakaas kluif maat XL NPB105, geschikt voor honden boven de 23 kg lichaamsgewicht met Pindakaas smaak....
€24,95
Pagina 1 van 1