• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 30,- (alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 0104920235

Privacy Policy

17 mei 2018

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving (Algemene verordening gegevensbescherming  - AVG). Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. In deze privacyverklaring leggen wij uit, wat wij bij de webwinkel Nylabone.nl doen met informatie die u aan ons (heeft) verstrekt.

Indien u vragen heeft m.b.t. uw persoonsgegevens, of graag wil weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Afhandeling van uw bestelling
Op het moment dat u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen verwerken en verzenden. Wij zijn gerechtigd uw persoonsgegevens te gebruiken en te delen met onze bezorgdienst(en) om uw bestelling te kunnen verzenden. Tevens krijgen wij ook de benodigde informatie over uw betaling, van uw bank of creditcardmaatschappij.

Voor de verwerking van uw bestelling gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. De informatie wordt bewaard tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaarplicht).

Reclame
Om u op de hoogte te houden van onze aanbiedingen en nieuwe producten of diensten, sturen wij u graag een e-mail of nieuwsbrief. U kunt op ieder gewenst moment bezwaar maken tegen deze reclame. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar onze klantenservice: info@nylabone.nl.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Op onze website zijn Social Media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar wij informatie in kunnen opslaan zodat u deze niet steeds hoeft in te vullen. Tegelijk kunnen wij hier ook mee zien dat u (weer) een bezoek brengt aan onze website.
Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij u een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen wij u vragen, om akkoord te gaan voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar het gevolg hiervan kan zijn dat bepaalde functie hierdoor niet meer goed werken.

Google Analytics
Google Analytics wordt door ons gebruikt om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. In deze overeenkomst staan strikte afspraken over welke gegevens zij mogen bijhouden. Wij hebben Google toestemming gegeven om de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De IP-adressen laten wij door Google niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij dragen er zorg voor dat uw gegevens goed beveiligd zijn bij ons. Dit doen wij o.a. door te monitoren waar wij de beveiliging kunnen aanscherpen indien noodzakelijk. Gegevens (op papier) worden niet verstrekt of verkocht aan derde.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, zijn wij ook genoodzaakt de privacyverklaring aan te passen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze pagina en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen om eventuele wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Indien u vragen heeft m.b.t. uw persoonsgegevens, of graag wil weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met onze klantenservice (voor contactgegevens, zie onderstaand).

U heeft de volgende rechten:

  • Informatie & uitleg ontvangen over welke persoonsgegevens wij van u bezitten en wat wij daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die wij van u bezitten
  • Het laten corrigeren van fouten in deze gegevens
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming voor het gebruik van deze gegevens
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van deze gegevens

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Indien u van mening bent, dat wij u niet op de juiste wijze met uw persoonsgegevens omgaan, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder; dit is de Autoriteit Persoonsgegevens - https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Contactgegevens
PetproBV
Bierens de Haanweg 59
3076 DA Rotterdam
info@nylabone.nl
010-4920235

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »