iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Nylabone.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer info via www.ideal.nl.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact MisterCash Company is dé marktleider op de Belgische elektronische betaalmarkt. En bij Nylabone.nl kunt u daar gewoon mee betalen.

Bankoverschrijving

Beschikt u niet over internet bankieren of kunt u niet betalen met iDEAL, dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Nylabone.nl biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via uw eigen bank. Een bankoverschrijving heeft wel vaak een iets langere verwerkingstijd dan iDEAL of MisterCash. U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN NL27 INGB 0006 2192 71 (BIC: INGBNL2A) t.a.v. PetPro BV. te Rotterdam, onder vermelding van het ordernummer. Het ordernummer wordt door ons vermeld in de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling op Nylabone.nl.