• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Nylabone Adult hondenkluif

 

 

Een hondenkluif van Nylabone voor volwassen honden is geschikt voor honden die graag kauwen en slopen. Een Nylabone gaat lang mee, dit kan maanden tot jaren duren. Op Nylabone.nl vind je diverse soorten kluiven. De standaard kauwkluif smaakt naar kip, maar bij ons vind je nog meer smaken voor jouw hond! Ook zijn er verschillende vormen van de Nylabones. 

Een hondenkluif van Nylabone voor volwassen honden

Nylabone is gemaakt van duurzaam materiaal. De kluiven zijn gemaakt van sterk materiaal, dat niet door het lichaam wordt opgenomen. Je hond kan er uren mee spelen en op kauwen! Omdat er een lekkere smaak aan zit, zal de Nylabone niet gauw vervelen. De schraapsels die van de kluif afkomen, passeren het maagdarmstelsel als een voedingsvezel. Bijt je hond toch grote stukken van het kauwbot af? Haal de hondenkluif dan weg en neem contact met ons op.

Wat is een Nylabone? 

Nylabone maakt sinds 1955 hoogwaardige en duurzame hondenkauwproducten. Nylaboneproducten zijn gemaakt van hoogwaardig nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. De kluiven zijn goed gekeurd door dierenartsen en in diverse maten verkrijgbaar.

Waarom is een kauwbot van Nylabone goed voor je hond?

Een hondenkluif van Nylabone is gemaakt van duurzaam materiaal. Een kauwbot is niet alleen leuk om mee te spelen en op te kauwen: een kauwkluif is ook nog eens goed voor het gebit van je hond. Door de vorm en de hardheid van een Nylabone, blijven de tanden van je hond schoon maar slijten ze niet. Bovendien bevorderen de borstelharen – die tijdens het kauwen worden opgewekt – schone tanden en ze helpen om de opbouw van tandplak te beheersen. 

Welke kauwkluif is goed voor jouw hond?

Het is goed om te weten hoeveel je hond weegt voordat je een hondenkluif gaat kopen. Een Nylabone is afgesteld op het gewicht van je hond. Een grote hond of een extreme kauwer moet je geen kauwkluif geven voor kleine honden, omdat zij deze veel te snel kapot bijten. Het kan zijn dat een kleine hond toch wat meer bijtkracht heeft, dan kan het natuurlijk geen kwaad om je hond een kluif te geven voor grotere honden. In de specificaties vind je alle informatie over het product. We hebben ook kauwkluifjes voor puppy’s en zelfs hypoallergene kluiven.

Bestel een kluif eenvoudig online

Met een mooi kauwbot ligt het geluk van je hond ligt letterlijk binnen handbereik. Wacht niet langer en trakteer je hond op de perfecte kauwkluifkluif waar hij lang van kan genieten. Plaats nu een bestelling in onze webshop en zie hoe je hond opbloeit tijdens iedere kauwbeurt. Onthoud, een tevreden hond betekent een gelukkige eigenaar! Heb je toch nog vragen? Dan mag je altijd bellen. Let wel op: wij zijn niet de fabrikant maar kunnen wel gepast advies geven wanneer je een hondenkluif wil bestellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »