Nylabone Adult

Nylabone Adult

De Nylabones voor volwassen honden zijn geschikt voor honden die graag kauwen. Deze duurzame Nylon hondenkluiven zijn gemaakt van sterk materiaal, dan niet door het lichaam wordt opgenomen. Uitermate geschikt voor honden die graag kauwen en graag slopen.

Een Nylabone gaat lang mee, dit kan maanden tot jaren duren. We hebben verschillende soorten Nylabone’s met verschillende smaken. De standaard Nylabone smaakt naar kip maar bij ons vind je nog meer smaken! Ook zijn er verschillende vormen van de Nylabone’s waarop gekauwd kan worden. 

Nylabone voor volwassen honden

Nylabone is gemaakt duurzame materiaal. Je hond kan er uren mee spelen en op kauwen. Omdat er een lekkere smaak aan zit zal de Nylabone niet gauw vervelen. De schraapsels die van de kluif afkomen passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel. Bijt je hond er toch grote stukken vanaf? Haal de kluif dan weg en neem contact met ons op.

Wat is een Nylabone? 

Nylabone maakt sinds 1955  hoogwaardige en duurzame honden kauwproducten en hondenkluiven. Nylabone producten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen en in diverse maten verkrijgbaar.

Van welk materiaal is een Nylabone gemaakt? 

De Nylabone voor volwassen honden is gemaakt van twee bestanddelen: Polyurethaan en Nylon. De kleine stukjes die je hond van de kluif afbijt kunnen geen kwaad, dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel. Bijt je hond er toch grote stukken vanaf? Haal de kluif dan weg en neem contact met ons op. Het kan zijn dat je hond een Nylabone nodig heeft die geschikt is voor honden die groter zijn. Ook kan het zo zijn dat je je hond naast de Nylabone andere kauwproducten geeft van dierlijke producten. 

Waarom is een Nylabone goed voor je hond?

Een Nylabone is gemaakt van duurzaam materiaal. Het is niet alleen leuk om mee te spelen en op te kauwen. Het is ook nog eens goed voor het gebit van je hond. Door de vorm en de hardheid van een Nylabone blijven de tanden van je hond schoon maar slijten ze niet. Bovendien bevorderen de borstelharen die tijdens het kauwen worden opgewekt, schone tanden en helpen het de opbouw van tandplak te beheersen. 

Welke Nylabone is goed voor jouw hond?

Goed om te weten is hoeveel je hond weegt. Een Nylabone is afgesteld op het gewicht van je hond. Een grote hond moet je geen kluif geven voor kleine honden omdat zij deze veel te snel kapot bijten. Het kan zijn dat een kleine hond toch wat mee bijtkracht heeft, dan kan het natuurlijk geen kwaad om je hond een kluif te geven voor grotere honden. In de specificaties vind je alle informatie over het product. Heb je toch nog vragen? Dan mag je altijd bellen. Let wel op: wij zijn niet de fabrikant maar kunnen wel gepast advies geven.