• Gratis verzending v.a. € 25,- (Alleen NL)
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Nylabone 100% Hypoallergeen

9
Sorteren op:
Sale
  • Gratis verzending v.a. € 25,- (Alleen NL)
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Meer dan 30 jaar ervaring

 

 

Wist je dat honden last kunnen hebben van allergieën? Als jouw hond hier ook last van heeft, dan kan je niet alle soorten hondenvoeding en kluiven geven. De hypoallergene kluiven van Nylabone.nl zijn echter hypoallergeen en daarom zeer geschikt voor honden met allergieën of voor honden die op een eliminatie-dieet zitten. De hypoallergene kauwbotten zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, dat niet door het lichaam wordt opgenomen.

[break]

Waar is een hypoallergene kluif van gemaakt?

De 100% hypoallergene kauwbotten van Nylabone zijn speel- en kauwproducten die gemaakt zijn van nylon. Bij een hypoallergene kluif is geen dierlijk materiaal toegevoegd. De hypoallergenen kluiven hebben een heerlijke pindakaas smaak.

Is de pindakaassmaak niet schadelijk voor mijn hond?

Nee, de pindakaassmaak is niet schadelijk. De Nylabone kauwbotten hebben een heerlijke pindakaassmaak waar geen xylitol is toegevoegd. Xylitol is erg schadelijk voor honden en zal bijvoorbeeld wel in een echte pot pindakaas kunnen zitten. We willen onze honden graag verwennen, maar doe dit altijd met hondenproducten en niet met producten die gemaakt zijn voor mensen.

Waarom is een hypoallergene kluif goed voor mijn hond?

Deze hypoallergene kluif heeft een heerlijke pindakaassmaak. Daarnaast bevat het geen toevoegingen van dierlijke producten, waardoor dit product erg geschikt is voor honden met een allergie, maar ook voor honden zonder allergie is dit een prima kluif.

Welke hypoallergene kluif kan ik het beste kopen voor mijn hond?

Pups en oudere honden met veel tandplak dienen het zachte materiaal te gebruiken, harde kauwers het harde materiaal en extreem harde kauwers hard materiaal van grote dikte. Heb je een hond met veel tandplak? Geef dan eerst het zachte materiaal ongeacht hun kauw capaciteit, om bloedingen van het tandvlees te beperken. Geef je pup voor én tijdens het wisselen de tanden altijd zacht/taai materiaal. Je hond dient een kluif te krijgen die hij nét kan dragen: liever een Nylabone die te groot is dan te klein. Het op de verpakking aangegeven lichaamsgewicht is slechts een richtlijn. De Nylabone-producten zijn onverwoestbaar, mits de juist gekozen hondenkluif aan de juiste hond wordt gegeven.

Bestel een passende hondenkluif uit ons assortiment

Jouw trouwe viervoeter verdient het allerbeste. Heeft jouw hond last van allergieën? Dan zijn onze hypoallergene kauwbotten dé oplossing! Ze zijn speciaal ontworpen om gevoelige honden een smaakvolle en veilige kauwervaring te bieden zonder risico’s op allergische reacties. Geef jou hond het plezier van zorgeloos kauwen. Bestel nu een hypoallergene kluif uit onze webshop en zie het verschil!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »