Nylabone hondenkluiven voor honden tot 7 kg

Wil je een kluif van Nylabone aanschaffen dan is het belangrijk om te weten wat het gewicht van je hond is. Grote honden bijten een kleine kluif makkelijker kapot. Nylabone heeft voor elke hond een geschikte kluif.

Welke honden mogen een Nylabone kluif?

Elke hond mag een Nylabone kluif. Nylabone is gemaakt van duurzame materialen en omdat er tijdens het kluiven een soort van borsteltjes ontstaan houdt een Nylabone kluif ook het gebit schoon van je hond. Geef je hond alleen een Nylabone en geen andere kauwproducten van dierlijk materiaal. 

Welk formaat Nylabone mag een hond van 7 kg?

Nylabones verdelen we onder 5 formaten. De kleintse is extra small en de grootste extra large. Belangrijk is vooral dat een grote hond geen kleine kluif krijgt. De Nylabones worden zo ontworpen dat ze de bijtkracht van je hond aankunnen. 

Een hond van 7 kg mag een Nylabone extra small. Slijt deze toch te snel dan kan je een maatje groter nemen. Dit is de small en geschikt voor honden tot 11 kg. 

Waarom is een Nylabone tot 7 kg geschikt voor mijn hond?

Deze veilige en sterke nylon honden kluif is heel geschikt voor de allerkleinste hondjes, zoals een chihuahua, vlinderhondje, mini yorkshire terriër en ander kleine hondjes.

Heeft u een hondje dat zich verveeld als hij alleen thuis is? Of kauwt uw hondje graag op alles? Heeft hij een botje of hondensnack snel op? Heeft hij last van zijn gebit? Dan is een Nylabone dé ideale oplossing.

Een Nylabone is sterk, veilige en goed voor het gebit. De Nylabone wordt ook door dierenartsen geadviseerd. Kies het juiste kluifje voor uw hondje, wat past bij zijn leeftijd en gewicht. Natuurlijk kunt u ook terecht bij onze vriendelijke en behulpzame klantenservice voor vrijblijvend advies.

...Lees meer
Filters Filters

Nylabone

Power Chew Kip Kluif maat XS

Deze Power Chew Kip Kluif heeft een dubbele kip smaak....
€4,99

Nylabone

Power Chew Kaas Kluif maat XS

Een nieuwe cheesy smaak! De Power Chew Cheese Bone is een langdurig kauwspeeltje, ontworpen voor kleine krachtige kauwers...
€6,95
Pagina 1 van 1