• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Nylabone helpt!

Nylabone: dé ideale oplossing voor verschillende gedragsproblemen bij uw hond.

Wist u al dat een Nylabone meer is dan gewoon een leuke hondenkluif? Een Nylabone is uniek in zijn soort!
Door gebruik van een Nylabone kunt u gedragsproblemen bij uw hond voorkomen én verminderen.
Lees verder om te weten hoe een Nylabone u en uw hond kan helpen.
 
Verveling
Verveling
Verveling kan leiden tot destructief gedrag bij uw hond, zoals kauwen, graven en overmatig blaffen.
Door mentale en fysieke stimulatie te bieden die onze harige vrienden nodig hebben, kunt u deze problemen aanpakken.
Ons (kauw)speelgoed heeft precies de uitdaging die uw hond nodig heeft.
 
Sloopgedrag
Het is het natuurlijke instinct van uw hond om te kauwen! Ze hebben alleen de juiste voorwerpen nodig om deze drang veilig te te gemoed te komen en je schoenen te sparen! Sinds 1955 creëren we vakkundig een enorm assortiment hondenspeelgoed voor destructieve kauwers. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen, verleidelijke texturen en heerlijke smaken, voor de kleinste pups tot de grootste rassen.
 
Stress & Angst
Honden kunnen stress ervaren in situaties zoals autoritten, vuurwerk en alleen gelaten worden. Daarom hebben ze positieve activiteiten nodig die een uitlaatklep bieden en hen afleiden van deze stressoren! Ontdek nu: ons grote assortiment hondenspeeltjes voor stress & angst
 
Overgewicht
Het is moeilijk om hun schattige gezichtjes te weerstaan ​​als honden om eten bedelen, maar mensen moeten er rekening mee houden dat ze het gezonde gewicht van hun hond behouden door lekkernijen in evenwicht te brengen met gewone maaltijden. Dit is vooral belangrijk voor rassen die gevoelig zijn voor overgewicht en overeten. Het voorkomen en beheersen van obesitas hoeft echter geen strijd te zijn. Er zijn veel schuldvrije kauwspeeltjes die honden bezig en tevreden houden zonder het aantal calorieën te verhogen. Gelukkig hoeven honden, als het gaat om ons vermakelijke kauwspeelgoed, geen concessies te doen aan smaak of plezier!
 
Allergieën
Heeft uw hond een allergie? Dan bent er vast achter gekomen hoe lastig is om uw hond te voorzien in de juiste kauwsnacks. De meeste kauwsnacks bevatten stoffen en/of eiwitten die een allergie veroorzaken of in stand houden.
Ook in de Nylabone zit een minimale hoeveelheid dierlijk eiwit verwerkt. Het gebruik van deze Nylabones leidt zelden tot een allergische reactie bij de hond. Wilt u toch alles 100% uitsluiten?
Dan hebben wij in ons assortiment de 100% hypoallergene hondenkluif!
 
Gebitsproblemen
Het verwaarlozen van de tandgezondheid van uw hond kan leiden tot tandziekten en andere ernstige gezondheidsproblemen. Omdat een van de enige vroege tekenen een slechte adem is, wordt dit vaak over het hoofd gezien door eigenaars van huisdieren. De waarheid is dat tandheelkundige zorg een belangrijke rol speelt in de algehele gezondheid en het welzijn van uw hond. Daarom is het belangrijk om geleidelijk een tandverzorgingsroutine voor uw hond te introduceren, wat niet altijd gemakkelijk is. Gelukkig zijn er  op honden gerichte, gebruiksvriendelijke tandheelkundige oplossingen en natuurlijke kauwsnacks gemaakt om u te helpen een stressvrije tandheelkundige routine voor uw harige vriend op te zetten. Zeg vaarwel tegen een slechte hondenadem en hallo tegen een gezond leven! 
 
 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »